Vår historie

Taxi Horten har siden oppstart i 2009 vårt den foretrukne leverandøren av transporttjenester i Horten og omegn. Selskapet startet med navnet "Horten Taxi DA" deretter ble det "Taxisentralen i Horten DA", mens det i dag er kjent som "Taxi Horten". Det som den gang telte åtte taxier har nå blitt hele 13 kjøretøy.

I 2017 ble Taxi Horten kjøpt opp av lokale krefter som i dag også utfører samtlige administrative oppgaver. Mer om dette kan du lese her. Etter at nye krefter kom inn har både tilbudet, lønnsomheten og tilgjengeligheten økt. Mye skyldes den lokale tilstedeværelsen i sentrum av byen hvor alt fra callcenter til kreditthåndtering finner sted.

I 2019, to år etter overtakelsen, var driften allerede såpass god at vi kunne kjøpe våre egne lokaler. Vi flyttet sommeren 2019 fra Storgata 28 (ved Sparebank 1) og "helt" opp til Storgata 38 med lokalavisa Gjengangeren som nærmeste nabo. Lokalet rommer hele syv kontorer, to bad, kjøkken, møterom og fellesareal. Alt driftes herfra for å sikre et godt tilbud for våre kunder. Lokalet er åpent for dagtid hvis det ønskes å se hvordan ting gjøres.
Bilde fra 2009

Her fra oppstarten i 2009. Jon Sørebø og Petter Fløan (begge til høyre) er fortsatt med i dag